Januári tánciskolai beiratkozás

Szeretettel várjuk a kedves gyerekeket, felnőtteket a mozgásstúdiónkba a félévi beiratkozásra alábbi csoportjainkba: Bölcsis-Kiscsoportos balettOvis balettOvis mazsorettAlsótagozatos iskolás balettFelsőtagozatos-középiskolás balettÁltsulis kortárstáncÁltalános iskolás mazsorett Felnőtt kezdő balettFelnőtt kortárstáncFelnőtt hastánc Amennyiben kérdésük lenne, hívjanak bizalommal a 0630/6200919-es számon vagy e-mailben a saute.ballet@gmail.com -ra küldött üzenetben! Szeretettel várunk 2022-ben is minden táncolni vágyót!

Hastánc oktatás

2021-től Hastáncoktatással bővült órakínálatunk. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt akár kezdőként akár előképzettséggel! Az órarendben megtaláljátok a számotokra megfelelő óratípust, legyen az kezdő hastánc, középhaladó hastánc vagy oriental training.

Megnyílt az új termünk

Megnyitottam új, 250nm-es tánciskolám a város szívében, a Hoffmann János utca 6-ban. 190 m2-es, világos, jól fűtött balett teremmel, 2 tágas öltözővel, 3 mosdóval és zuhanyzóval, gyönyörű, hangulatos váróval és a sok természetes fényt beengedő kupolás előtérrel rendelkező termembe szeretettel várom minden régi és új tanítványom!

Spicc cipő választás

A helyes spicc cipő méretválasztáshoz mindenképpen javasolt szakmai segítséget kikérni. Ettől függetlenül érdemes tudni pár dolgot. A spicc cipő merőben eltér a sima utcai cipőktől. Nem pusztán a talphossz számít, rengeteg egyéb méretet kell megadni, melyek a következők: Talp hossza: francia, angol, amerikai és egyéb méretezések, gyártók szerint vannak jelezve.

Balett kiadások?

Csillogó tütük, gyönyörű kosztümök, izmos, karcsú táncosok, táncosnők… Valószínűleg ezek azok a dolgok, amik először jutnak eszünkbe a balett szó hallatán. Melyik anyuka vagy apuka ne látná szívesen gyermekét ebben a közegben. Ám mielőtt beiratkoznánk egy tánciskolába, érdemes utánajárni a képzéssel járó kiadásoknak. Oktatásnak fixhavidíja van.