Benyovszki Fanni – tánciskola vezető

 

Benyovszki Fanni vagyok, jelenleg is aktív táncos, táncoktató, fitneszedző, egy 5 éves kislány édesanyja. Gyermekkoromban ismerkedtem meg a tánc világával, sok év tanulás után több szakágban is aktívan versenyeztem. Báltermi és latin-amerikai táncokban partneremmel és a formációs csoporttal is, melynek tagja voltam, ezzel párhuzamban mazsorettesként is évekig kiemelkedő eredményeket értem el versenyeken.

2008-ban egy súlyos egészségügyi probléma következtében sürgősen meg kellett műteni a gerincem, 11 csigolyám egymáshoz csavarozták – Ez sajnos véget vetett a versenyzői karrieremnek, de mint táncos hamarosan visszatértem és azóta is megállíthatatlanul edzem. Fantasztikus tanáraim révén megismerkedhettem rengeteg külföldi sztártanárral, óriási tudásanyaghoz jutva általuk. Sokat jelentett a Főiskola alapítványi óráin kiváló mestereim támogatása, tanítása. Jelenleg is folyamatosan képzem magam a legkiválóbb magyar, orosz, mexikói, ukrán, spanyol és angol mesterekkel.

2016 októberében Milánóba utaztam megismerkedni az ottani balett élettel, volt szerencsém a Scalaban élőben látni Roberto Bolle és Svetlana Zakharova előadásában a Giselle balettet. 2017 márciusában kijutottam Londonba, ahol a Royal Academy of Dance mesterkurzusán részt vettem, majd a HerMajesty’s Theatre-ben megnézhettem a The Phantom of the Opera-t, mely tele volt csodálatos balett betétekkel.

A Magyar Állami Operaház teljes repertoárját évek óta nyomon követem, így tánciskolámban mindig friss információval szolgálhatok érdeklődő tanítványaim számára.

2013-ban alapítottam meg a Sauté Balett Iskolát lányom születése után másfél évvel, mely mára egy gyönyörű épületben működik a művészet fellegváraként, biztosítva minden tudásanyagot órákon, olvasnivaló könyveket és magazinokat, szóróanyagokat mindent a balett táncosok szokásairól, valamint egyedülálló módon minden ma létező balett eszközzel rendelkezem, mely a világon létezik, köztük a NewYork City Flexistretcher, Gaynor és minden egyéb nagy gyártó kellékeivel. Tánciskolám tanulói a partneri program révén kedvezményesen vásárolhatják meg az itthon forgalmazott összes márka termékeit az általam kiadott igazolás ellenében.

Elsődleges feladatomnak tekintem, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a balettet kedvező árú tantermi balett óráimmal valamint az Online Balettórákkal. A gátlások levetkőzése, önbizalom fejlesztése, a jó megjelenésre való törekvés tanítása és az egészséges, szép, szálkás, könnyen fenntartható izomzat elérése, a lehető legtisztább balett technika fejlesztése a célom. A tánciskola minden tanulója egyöntetűen nyilatkozta, hogy a Sautéban (szotéban) folyamatos és nagyon dinamikus fejlődés van.

Ha kedvet kaptál ne habozz, hívj bátran!

Benyovszki Fanni
tánciskola vezető


Facebook

Kérdőív órarend igényére

A kérdőív kitöltésével tisztább képet kapok a potenciális vendégkör igényeiről. Ezáltal több olyan embernek tudok jobb lehetőségeket kínálni, aki szeretne a foglalkozásaimon részt venni, de bizonyos tényezők meggátolják ebben. Törekszem arra, hogy vendégköröm számára a lehető legmagasabb fokú kényelmet teremtsem meg. Az alábbi LINKRE kattintva kitöltheted a kérdőívet.

Esemény Naptár

<< 2021 aug >>
hkscpsv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

iDancestore – Bolt és webáruház

Magyarország legjobb táncszaküzletében az iDancestore - Bolt és webáruházban mindent megtalálsz, amire az óráimon szükséged lehet.

Feliratkozás a hírlevelünkre