Megnyílt az új termünk

Megnyílt az új termünk

Kategória: Magazin

Megnyitottam új, 250nm-es tánciskolám a város szívében, a Hoffmann János utca 6-ban.

190 m2-es, világos, jól fűtött balett teremmel, 2 tágas öltözővel, 3 mosdóval és zuhanyzóval, gyönyörű, hangulatos váróval és a sok természetes fényt beengedő kupolás előtérrel rendelkező termembe szeretettel várom minden régi és új tanítványom!

A terem kizárólag az enyém, így minden eddigi kellemetlenség a múlté, a keddi napon is tudtok jönni magánórákra mostantól!

A szülők kényelme is most már adott, a két külön öltözőnek hála apukával érkező kislányoknak külön öltöző biztosított! A tánciskola területén a férfiak is szabadon járhatnak, a terem koedukált! Aki szeretné, az előtérben vagy a váróban megvárhatja gyermekét, vagy a földszinten üzemelő fitneszterem szolgáltatásait, masszázst, szoláriumot, műkörmözést az épületen belül tudja igénybe venni.

A belső udvarban üzemel a sokak által kedvelt és méltán népszerű Fáklyás Pince.

A szomszédos utca végén van a Rozmaring Étterem, valamint vele átellenben a vegetáriánus és vegán kínálatot nyújtó Dharma Indiai Étterem. A teremtől 200 m-re a Malom Bevásárlóközpont található.

A terem megközelíthetősége kiváló, kocsival a kiskörútról lehet befordulni az egyirányú Hoffmann utcára, a teremmel szemben található hatalmas parkolóban vagy közterületen, vagy a szomszédos utcában lévő óvodánál is le lehet tenni az autót.

Fontos! Hétköznapokon 8.00-18.00-ig közterületen parkolni parkolási díj ellenében lehet.

A teremhez a belső udvarba csak a tulajdonosok és a dolgozók parkolhatnak! Aki magánórára érkezik, annak a belsőudvarban biztosítok ingyenes parkolást.

Tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű eljutni, mivel a teremtől 200 m-re található a helyi járatos buszközpont a Széchenyi tér.


Facebook

Kérdőív órarend igényére

A kérdőív kitöltésével tisztább képet kapok a potenciális vendégkör igényeiről. Ezáltal több olyan embernek tudok jobb lehetőségeket kínálni, aki szeretne a foglalkozásaimon részt venni, de bizonyos tényezők meggátolják ebben. Törekszem arra, hogy vendégköröm számára a lehető legmagasabb fokú kényelmet teremtsem meg. Az alábbi LINKRE kattintva kitöltheted a kérdőívet.

Esemény Naptár

<< 2021 aug >>
hkscpsv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

iDancestore – Bolt és webáruház

Magyarország legjobb táncszaküzletében az iDancestore - Bolt és webáruházban mindent megtalálsz, amire az óráimon szükséged lehet.

Feliratkozás a hírlevelünkre