Magazin

Megnyílt az új termünk

Megnyitottam új, 250nm-es tánciskolám a város szívében, a Hoffmann János utca 6-ban.

190 m2-es, világos, jól fűtött balett teremmel, 2 tágas öltözővel, 3 mosdóval és zuhanyzóval, gyönyörű, hangulatos váróval és a sok természetes fényt beengedő kupolás előtérrel rendelkező termembe szeretettel várom minden régi és új tanítványom!

A terem kizárólag az enyém, így minden eddigi kellemetlenség a múlté, a keddi napon is tudtok jönni magánórákra mostantól!

A szülők kényelme is most már adott, a két külön öltözőnek hála apukával érkező kislányoknak külön öltöző biztosított! A tánciskola területén a férfiak is szabadon járhatnak, a terem koedukált! Aki szeretné, az előtérben vagy a váróban megvárhatja gyermekét, vagy a földszinten üzemelő fitneszterem szolgáltatásait, masszázst, szoláriumot, műkörmözést az épületen belül tudja igénybe venni.

A belső udvarban üzemel a sokak által kedvelt és méltán népszerű Fáklyás Pince.

A szomszédos utca végén van a Rozmaring Étterem, valamint vele átellenben a vegetáriánus és vegán kínálatot nyújtó Dharma Indiai Étterem. A teremtől 200 m-re a Malom Bevásárlóközpont található.

A terem megközelíthetősége kiváló, kocsival a kiskörútról lehet befordulni az egyirányú Hoffmann utcára, a teremmel szemben található hatalmas parkolóban vagy közterületen, vagy a szomszédos utcában lévő óvodánál is le lehet tenni az autót.

Fontos! Hétköznapokon 8.00-18.00-ig közterületen parkolni parkolási díj ellenében lehet.

A teremhez a belső udvarba csak a tulajdonosok és a dolgozók parkolhatnak! Aki magánórára érkezik, annak a belsőudvarban biztosítok ingyenes parkolást.

Tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű eljutni, mivel a teremtől 200 m-re található a helyi járatos buszközpont a Széchenyi tér.

Még szintén kedvelheted...