BEFIZETÉSEK:

1. Éves regisztrációs díj befizetése nélkül egyetlen órán sincs joga résztvenni növendéknek!
2. Minden hónap elő óráján köteles mindenki befizetni a havi tandíjat, de legkésőbb hónap 5.napjáig átutalni azt amennyiben nem jelenik meg személyesen.
3. Fizetési késedelem esetén nem küldözgetek felszólításokat, hónap 6. napjától 5.000ft újraregisztrációt von maga után a késedelem, alkudozás vagy ennek meg nem térítése azonnali kizárást von maga után.
4. Azoknak akik nem hajlandóak tudomásul venni vagy elfogadni a tánciskola befizetésekre vonatkozó szabályzatát, ne is akarjanak idejárni, tisztességesen adót fizetek és bérleti díjakat, a megélhetésemmel pedig senki ne szórakozzon legyen kedves, nekem ez nem a délutáni elfoglaltságom, hanem a napi 8órás munkám!

PARKOLÁS ÉS BEJUTÁS A TEREMBE:

Hétköznapokon 8.00-18.00-ig közterületen parkolni parkolási díj ellenében lehet.
A teremhez a belső udvarba csak a tulajdonosok és a dolgozók parkolhatnak! Aki magánórára érkezik, annak a belsőudvarban biztosítok ingyenes parkolást.
Tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű eljutni, mivel a teremtől 200 m-re található a helyi járatos buszközpont a Széchenyi tér.
A bejáratnál a jobb oldalon található a csengő, melyet kérem megnyomni a bejutáshoz, a lenti recepció nem hozzánk tartozik.
A tánciskola épületének ajtaján belépve a recepcióval szemben találjátok magatokat. Jobbra fordulva egy szép, kupolás lépcsőház van, fellépcsőzve az első emeleten a tánciskola előterébe érkeztek.
Kérlek, itt vegyétek le cipőiteket, kabátjaitokat!

SZÜLŐI ETIKETT:

Kérek mindenkit megfelelő modorban társalogni mind az itt dolgozókkal, mind egymással és a növendékekkel. A tánciskolában nem megengedett a goromba viselkedés, flegmázás, alkudozás es egyéb ide nem illő, alapvető normákat sértő magatartásformák. Az etikett súlyos megszegése AZONNALI KIZÁRÁSSAL JÁR! Kérek mindenit, hozzám hasonlóan türelemmel és empatikusan bánjunk egymással ennek elkerülése érdekében!
Mindenki aki beíratja gyermekét a tánciskolába, köteles egész tanévben járatni, gondoskodni megfelelő felszereléséről. Azon szülők akik ezt nem tudják garantálni, kérem ne írassák be gyermeküket!
A szülői etikett részét képzi továbbá, hogy év végén, amennyiben a gyermeket nem járatják tovább a tánciskolába, illendő a mesternő, oktató munkáját megköszönni és tisztességesen elköszönni.

ÖLTÖZŐK:

Az öltözőkben SZIGORÚAN TILOS étkezni, valamint tejtermékeket, szívószálas dobozos üdítőket bevinni!!! Étkezésre a közösségi térben van lehetőség. Akik nem hajlandóak figyelembe venni ezt a szabályt, nem használhatják az öltözőket. (falról folyó ketchup, szőnyegen kiborított ivójoghurt, beletaposott rágógumi, radiátor mögé szorult zöldpenészes rántotthús, egyéb elborzasztó igénytelenségek)

MOSDÓK:

A tánciskolában három mosdó van, a közlekedő végén található mosdó koedukált, a jobb oldali öltözőhöz tartozó két mosdó pedig női mosdó. Kérem ezek kulturált használatát. A gyerekekkel minden év elején tartok eligazítást, ahol megtanulják mi mire való.
Zuhanyzó a nagy öltözőből nyílik, tusfürdő és sampon mindig van, törölközőt és hajszárítót tudtok kérni szükség esetén.

ÓRÁK RENDJE:

Az órákra minden táncos KÖTELES IDŐBEN ÉRKEZNI! A bemelegítés elengedhetetlen, az órakezdésnél pedig nem tudok várni a későkre.

MEGJELENÉS:

Mindenki a csoportjának megfelelő uniformisban érkezzen órára, kontyba fogott hajjal!

Spicc cipő használata esetén TILOS az órán olyan cipőt viselni, aminek hanyag gazdája nem varrta be a spicc gumikat, spicc szalagokat! Kérem, legyen mindenki igényes a cipőjére!

TÁNCOS ETIKETT:

1. Az óra ideje alatt TILOS rágózni!

2. Figyelem az órákon: Miközben az óraadó beszél, párhuzamosan beszélni faragatlanság és szintén TILOS! A táncos mindig köteles óraadójára 100%-ban odafigyelni, akkor is, amikor az mások hibáit javítja.

3. Az óra közben leülni TILOS!

4. Az tánciskolába ennivalót behozni TILOS (Kivételt képeznek a több órás workshopok és edzőtáborok.)

5. A táncosok a sérüléseikről mindig kötelesek óra előtt beszámolni!

6. Mire a zene megkezdődik a táncos köteles felkészülni a kiinduló pozícióba! A preparáció elmulasztása kollektív büntetést von maga után

7. Amikor az óraadó befejezi az órát, elköszönni és megköszönni az órát szóban és tapssal alapvető.

8. Az órán egymásra megjegyzést tenni szigorúan TILOS, a tánciskolából azonnali kizárással jár!

9. Az óraadóval való goromba beszéd szintén azonnali kizárást jelent, legyen az akár szülő, akár gyermek. Kíméljük meg egymást abszurd szituációktól!

10. Befizetési határidők elmulasztása szintén kizárással jár!

11. A tökéletes, pontos megjelenés elvárt, kérem, mindenki tartsa be!

Sauté Balett Iskola
Kecskemét, 2018.