FloorBarre

Heti egy alkalommal tartok klubedzés szerűen balett gimnasztikát, melyen a Sauté összes aktív táncosa részt vesz, rajtuk kívül ilyenkor a szülők és külsősök, akik csupán szeretnének erősebb, rugalmasabb, formásabb izmokat, mind együtt edzenek.

Az órákon 50% erősítés és 50%nyújtás van, ami elengedhetetlen minden táncos számára, legyen szó balettről, versenytáncról, aerobikról, showtáncról, hip-hopról vagy bármilyen táncstílusról.

Ahhoz, hogy a megjelenésünk táncoshoz méltó legyen, mozdulatainkat szépen, dinamikusan, kellően gyorsak lehessünk, vagy adott esetben hosszasan ki tudjunk tartani egy-egy pózt, sok munkára van szükség, melyhez tapasztalataimra épülő speciálisan összeállított edzésterv segítségével a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legmagasabb intenzitást érhetjük el lazaság és erőnlét terén.

A klasszikus balettben egy táncos legfontosabb fejleszthető adottsága az, hogy mennyire tudja kiforgatni a medencéjét. Ahhoz, hogy erre képes lehessen, nagyon fontos a medence izmainak megerősítése, a medence tágítása.