FloorBarre

Heti egy alkalommal tartok klubedzés szerűen balett gimnasztikát, melyen a Sauté összes aktív táncosa részt vesz, rajtuk kívül ilyenkor a szülők és külsősök, akik csupán szeretnének erősebb, rugalmasabb, formásabb izmokat, mind együtt edzenek.

Az órákon 50% erősítés és 50%nyújtás van, ami elengedhetetlen minden táncos számára, legyen szó balettről, versenytáncról, aerobikról, showtáncról, hip-hopról vagy bármilyen táncstílusról.

Ahhoz, hogy a megjelenésünk táncoshoz méltó legyen, mozdulatainkat szépen, dinamikusan, kellően gyorsak lehessünk, vagy adott esetben hosszasan ki tudjunk tartani egy-egy pózt, sok munkára van szükség, melyhez tapasztalataimra épülő speciálisan összeállított edzésterv segítségével a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legmagasabb intenzitást érhetjük el lazaság és erőnlét terén.

A klasszikus balettben egy táncos legfontosabb fejleszthető adottsága az, hogy mennyire tudja kiforgatni a medencéjét. Ahhoz, hogy erre képes lehessen, nagyon fontos a medence izmainak megerősítése, a medence tágítása.


Facebook

Kérdőív órarend igényére

A kérdőív kitöltésével tisztább képet kapok a potenciális vendégkör igényeiről. Ezáltal több olyan embernek tudok jobb lehetőségeket kínálni, aki szeretne a foglalkozásaimon részt venni, de bizonyos tényezők meggátolják ebben. Törekszem arra, hogy vendégköröm számára a lehető legmagasabb fokú kényelmet teremtsem meg. Az alábbi LINKRE kattintva kitöltheted a kérdőívet.

Esemény Naptár

<< 2020 máj >>
hkscpsv
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

iDancestore – Bolt és webáruház

Magyarország legjobb táncszaküzletében az iDancestore - Bolt és webáruházban mindent megtalálsz, amire az óráimon szükséged lehet.

Feliratkozás a hírlevelünkre