Balett Iskola

Szeretettel várom minden régi és új tanítványom!

2013-ban alapítottam meg tánciskolám Kecskeméten, azzal a céllal, hogy a városban minél több kisfiúnak és kislánynak elérhetővé váljon a minőségi klasszikus balett oktatás, ledöntsem azokat a gátakat és tévhiteket, amiket az emberek gondolnak a balettről.

Mára már nem csak gyermek csoportokba tudnak jelentkezni a táncolni vágyók, felnőtt klasszikus órák látogatására is van lehetőség délelőtti és délutáni időpontokban is, csoportosan vagy akár magánórában. A II. Rákóczi Ferenc Általános iskolában órarenden belül is elérhetőek balett óráim.

Gyönyörű 260 m2-es termemben legfőbb célom volt megteremteni egy olyan közösséget, ahol minden komolyan vett célkitűzés sikerrel jár, a szeretet teljes, támogató környezet adott. Az iskolában két nagyon szép öltöző, három mosdó és zuhanyzó, valamint a szülők részére kellemes váróterem és előtér található. A havidíjak befizetését privát irodámban lehet rendezni vagy akár a tánciskola bankszámlájára átutalható.

Továbbtanulási szándékokkal is szívesen várom a már képzett táncosokat, minden évben sikeresen készítem fel tanulóim a felvételikre. Külföldi növendékeim is gyakran látogatják a csoportos foglalkozásokat, így az órák általában több nyelven zajlanak, ami jó lehetőség mindenkinek az idegen nyelv gyakorlására, szinten tartására.


Facebook

Kérdőív órarend igényére

A kérdőív kitöltésével tisztább képet kapok a potenciális vendégkör igényeiről. Ezáltal több olyan embernek tudok jobb lehetőségeket kínálni, aki szeretne a foglalkozásaimon részt venni, de bizonyos tényezők meggátolják ebben. Törekszem arra, hogy vendégköröm számára a lehető legmagasabb fokú kényelmet teremtsem meg. Az alábbi LINKRE kattintva kitöltheted a kérdőívet.

Esemény Naptár

<< 2021 aug >>
hkscpsv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

iDancestore – Bolt és webáruház

Magyarország legjobb táncszaküzletében az iDancestore - Bolt és webáruházban mindent megtalálsz, amire az óráimon szükséged lehet.

Feliratkozás a hírlevelünkre